ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:00 - 17:00
ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:00 - 17:00
Είναι η σάλτσα που αποτελεί το κλειδί της ιαπωνικής κουζίνας.
Η παραδοσιακή σάλτσα σόγιας γίνεται από σόγια και σιτάρι, νερό και αλάτι, μέσω ζύμωσης. Η σάλτσα αυτή μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι, να χρησιμοποιηθεί ως ντιπ, για να χρωματίσει φαγητά και για μαρινάρισμα.
Συστατικά: Νερό, σιτάρι, σόγια, αλάτι.